Wie ben ik?

Hallo!

Mijn naam is Robin van der Elst, afgestudeerde aan de opleiding Leisure & Hospitality Executive. Tijdens mijn schoolperiode heb ik 5 jaar lang op Theaterschool Koperen Kees gezeten. Mede door deze combinatie van school en hobby is mijn interesse in de dagrecreatie en het entertainen gaan groeien. Ik besloot hier mijn werk van te maken.

Op mijn 14e liep ik stage bij Wonderland Entertainment Groep waar ik al vele theater -en straatacts mocht uitvoeren. In 2016 ben ik gaan werken bij het entertainmentteam van Attractiepark Slagharen, waar ik tot op heden werkzaam ben (sinds 2018 Aniba Productions). Vanaf oktober 2018 mag ik mezelf ook Scare-actor noemen bij Walibi Holland. Toen ik in 2019 met Elst Entertainment begon, ben ik ook aan de slag gegaan als acteur bij Attractiepark Toverland. Op de dag van vandaag ben ik werkzaam als acteur, entertainer en presentator op 3 verschillende attractieparken en diverse beurzen & evenementen van groot tot klein.

Ook verricht ik tussen het acteren door veel productiewerkzaamheden bij videoclip-en filmopnames.

Robin van der Elst
Logo Elst Entertainmen